Woestijnvaders | Boeken
1075
page-template-default,page,page-id-1075,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,columns-3,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

ZONDERSCHULD

Na het eerste boek ‘Woestijnvaders: inspiratie voor nu’ raakten Mattias en Peter in een mailwisseling verstrikt. Een mailwisseling over zonde, schuld en hoe dat je leven kan bepalen.

Mattias
Mattias Rouw
Auteur
Peter
Peter van Dijk
Auteur

DE EERSTE 2 BRIEVEN

WOESTIJNVADERS

Er is geschreven, er is geredigeerd, er is getekend en vormgegeven. Er is gedrukt, genaaid, gebonden, en omslagen met linnen omplant. Allemaal met maar een doel: iedereen laten genieten van Woestijnvaders. Een boek dat vol staat van inspiratie, kunst, geloof en daden.

In Woestijnvaders maak je kennis met een unieke selectie van inspirerende mannen en vrouwen uit het eerste millennium, die deel uitmaakten van een intrigerende monnikenbeweging. Vanaf de derde eeuw trokken illustere karakters als Antonius de Grote, Mozes de Donkere, Johannes van de Ladder, Maria uit Egypte en Syncletica uit Alexandrië de Egyptische woestijn in, op zoek naar spirituele ontwikkeling, wijsheid en inspiratie.

In dit luxe vormgegeven boek leer je niet alleen over hun levens, maar komen ook de woestijnvaderspreuken aan de orde: praktische tips, inspirerende raadgevingen, provocerende aforismen en diepe wijsheden. Met herkenbare thema’s voor zowel gelovigen als niet-gelovigen biedt Woestijnvaders inzichten uit de eerste eeuwen die niet droog of stoffig zijn, maar zijn juist verrassend actueel!

Woestijnvaders is het boek waar Mattias Rouw (schrijver), Jedi Noordegraaf (illustrator), Marcel Enderink (art director), Karin Timmerman (cartografie), Sander Weeteling (vormgever) en Johan Klein Haneveld (redacteur) meer dan een jaar aan hebben gewerkt.